BLIV EN TRUE STORYTELLER

Lær de 7 bæredygtige principper til forandring som leder og menneske

Nyt kursus på dansk. 14 & 15 Januar 2021, samt 22 & 23. marts 2021.

Læs mere i denne flyer:

Hvorfor blive en True Storyteller?
Vi har brug for mennesker, ledere og medarbejdere, der er etisk stærke og tør stå i arenaen og kæmpe for bæredygtige forandringer. Det kan være i forbindelse med grøn omstilling, social retfærdighed, eller hvis man ønsker at leve et mere autentisk og meningsfuldt liv.

7 principper, der gør dit liv nemmere

Kurset introducerer og træner deltagerne i de 7 bæredygtige principper i True Storytellling, der er en ny eksistentiel og bæredygtig forandringsmetode. At praktisere True Storytelling er at leve bæredygtigt! Metoden og værktøjerne kan både bruges i arbejdet med egen personlig udvikling samt i planlægning, facilitering og evaluering af forandringer.

Amerikansk/dansk bæredygtig forandringsmetode

Kurset tager afsæt i den nye bog ”True Storytelling – Seven Principles for An Ethical and Sustainable Change-Management Strategy” skrevet af den amerikanske professor David Boje og danske Lena Bruun og Jens Larsen. Sidstnævnte er undervisere på kurset.

Dag 1 – Du skal være sand og have en fortælling

På dag 1 introduceres du til og arbejder med, hvordan du kan planlægge etiske forandringer. Ved hjælp af principperne afdækker du, de væsentlige udfordringer, som du står over for. Det kan være i privatlivet eller i dit arbejdsliv. Vi kortlægger, hvad der kan understøtte dig i de forandringer, du vil sætte i gang og hjælper dig med at skabe en fortælling, der kan hjælpe dig og andre med at prioritere.

Dag 2 – Skab følgeskab med små fortællinger
På dag 2 arbejder vi med, hvad der skal til for at skabe ejerskab og følgeskab til etiske og bæredygtige forandringer. Mere specifikt, hvordan du kan benytte en mere nuanceret tilgang til storytelling, der er inspireret af oprindelige folks storytelling. Samt hvordan du kan iscenesætte forandringer i form af fx begivenheder, der styrker sammenhængskraft og fællesskab.

Udbytte for dig og din organisation

Når kurset slutter har du fået en dybere forståelse for etik og bæredygtighed. Du har arbejdet konkret med de 7 principper i True Storytelling. Du er klædt på til, med hjertet på rette sted, at gå ud i verden og planlægge, facilitere og evaluere etiske og bæredygtige forandringer i dit eget liv og i dit arbejdsliv.

Til gavn for dig selv, din organisation, fællesskabet og den klode vi er en del af.

Anbefalinger

“True Storytelling er en fantastisk metode, hvis du er leder og arbejder med ændringer. Det har hjulpet mig med at udvikle min egen historie som leder og en privat person. En historie, der støtter mig til at tage etiske beslutninger når jeg står over for udfordringer og forhindringer i arbejde og liv.”

Mikael Bak, direktør Dansk Aktionærforening

”Efter at være blevet introduceret til True Storytelling-principperne på certificeringsprogrammet, har jeg taget det til mig både personligt og professionelt. Jeg sætter daglige mål og jeg vågner op hver morgen med en fast beslutning om at få hver dag til at tælle, Jeg interagerer nu med folk, jeg lytter til alt, hvad de siger, og stilheden imellem os, der bringer så meget næring til enhver relation og person, jeg møder.”

Anne-Marie Hall, grundlægger, Amazing Hall, København

”True Storytelling har potentialet til at fremme en udvikling i den måde organisatoriske ændringer ses på for at skabe en ny tankegang af balance – personlig, økonomisk og økologisk. Forandring er overalt omkring os; forståelse og udnyttelse af de 7 principper i True Storytelling kan have en meget positiv effekt, når man beskæftiger sig med forandring.”

Dr. Jim Sibel, CFO og virksomhedsejer, USA

Kursusledere er Lena Bruun og Jens Larsen, der er medstiftere af det dansk/amerikanske firma True Storytelling Institute TSI

True Storytelling Institute TSI er manifestationen af ​​mange års arbejde med historiefortælling som en agent for forandring i organisationer og i personlige og kulturelle interaktioner. Vi har stor erfaring fra at arbejde med private og offentlige organisationer og NGO’er rundt omkring i verden. Vi tilbyder et virtuelt True Storytelling-certificeringsprogram til blandt andet NGO’ere, forskere, ledere samt rådgivning.

TILMELDING & MERE INFO
info@oldfriendsindustries.com, +45 5359 1966 eller +45 2892 2097 
Hjemmeside: True-storytelling.com og truestorytellinginstitute.com

PRIS
8.500,- ekskl. moms pr. deltager
Prisen er incl. fuld forplejning samt bogen ”True Storytelling – Seven Principles for
An Ethical and Sustainable Change-Management Strategy”

BETALING
Inden kursusstart på fremsendte faktura.

KURSUSSTED
MBK, Pilestræde 61, 1112 København K

(5 min. fra Nørreport Station, offentlig transport anbefales)

%d bloggers like this: